Opgaver

MED RESPEKT OG NÆNSOMT HÅNDVÆRK FÅR GAMMELT BLIK, STÅL OG JERN NYT LIV !

Vi modtager og indkøber løbende køretøjer og panzer til restaurering. Det er vort mål, at samtlige projekter vi går i gang med, tilendebringes, således at hvert køretøj fremstår så originalt som muligt – og naturligvis i køreklar stand.

Bren Carrier – fra rustbunke til limousine

Bren Carrier’en var en del af våbenhjælpen fra de allierede efter 1945, idet de allierede ønskede at opstille et stærkere forsvar mod øst. Læs mere…»

M3 (M16) Halftrack’en var gået på pension, men snart følger den trop igen!

Køretøjet kom til Danmark sammen med andre 47 stk. i 1948 og 1958. Den blev fortrinsvis brugt som transport for pansret infanteri, men køretøjet blev også anvendt som mortervogn. Den blev i den danske hær benævnt International Halvbæltetraktor eller White Halvbæltetraktor. Læs mere…»

Opel Blitz – en dag bliver det fine lastbiler!

GillelejeGruppen har i 2008 købt 2 stk. Opel Blitz lastbiler. Den ene var i temmelig dårlig stand og har kørt som kulvogn i Belgien – den anden burde kunne køre, men har flere ombygninger som skal rettes – bl.a. er ladet kortet af. Dette arbejde er indtil videre sat i bero, og der er ingen plan for arbejdets begyndelse. Læs mere…»

Ford V3000 – Der skal en V8 motor til…

Lastbilen stammer fra Frankrig, hvor den siden krigen har kørt for et vincooperativ.

Læs mere…»

Endnu en DKW 350 NZ1 skal renoveres…

Læs mere…»

Tysk halvbælte – meget arbejde venter inden den igen kører….

Den tyske halvbælte blev efterladt formentlig af 233. Panzer Division, da tyskerne kapitulerede i maj 1945. Efterfølgende blev sammen med bl.a. den Panzer, som Tøjhuset har anvendt af Dansk Minekontrol frem til 1947. Halvbælten kom til marinen på Holmen – og endte til sidst i Tøjhusets gård. Læs mere…»

Diamond Wrecker – kranbil.

har anvendt af norsk forsvar og er erhvervet af samler herhjemme. Den trænger til en kærlig hånd, men er ellers i fin stand. Læs mere…»

Siden opdateres jævnligt med informationer om nyankomne projekter til Gilleleje-Gruppen.